9 Δεκεμβρίου 2008

Ζητείται πρωθυπουργός.













Απλά η χώρα είναι σε ακυβερνησία.
2000 αληταράδες σε όλη τη χώρα διέλυσαν τα πάντα. Ανωριμότητα από όλους. Αστυνομία, διαδηλωτές, κυβέρνηση και κόμματα αντιπολίτευσης.

Δεν είναι η Ελλάδα που θέλουμε, η χώρα των αναρχικών. Επιτέλους, ας τους μαζέψουν. Ίσως έτσι να είχε γλιτώσει και ο πιτσιρίκος. 
Χειρότερη από όλα, όμως, είναι η λεηλασία των καταστημάτων που διαλύθηκαν, από απλούς πολίτες. Αυτό είμαστε. Εν δυνάμει παράνομοι. Να κλέψουμε το βιος του άλλου. Με την πρώτη ευκαιρία. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ταχυδρόμος είναι συγλονισμένος από την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Τώρα αντιλαμβάνομαι τί σημαίνει αυτοεξορία. Τυχεροί ξενιτεμένοι, δεν βλέπεται πως η χώρα αιμοραγεί..

(picture:http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/7770189.stm)

8 σχόλια:

  1. και η λεηλασία των ζωών. όλων μας. δυστυχώς. χωρίς ηθική. χωρίς όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μεγάλος μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε,ωρα ευθύνης για όλους μας!Για όνομα του θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν δυνάμει παράνομοι. Να κλέψουμε το βιος του άλλου.<-- Ας είναι καλά η εκάστοτε πολιτική ηγεσία που δίνει πρώτη το παράδειγμα. Μόνο που αυτοί φορούν γάντι και νομίζουν πως δεν αφήνουν αποτυπώματα όταν το κάνουν. Στιγμιαία έστω. Ενώ οι υπόλοιποι αφήνουν το ψυχρό αποτύπωμα πάνω σ'αυτά που λεηλάτησαν. Να πάει σπίτι του και ο χοντρός και οι υπόλοιποι. Τους βαρεθήκαμε όλους. Και να έρθει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που αγαπάει την χώρα μας. Πρώτα να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και μετά πολιτικός.
    Καλή σου μέρα ταχυδρόμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το9 βλέπουμε στα κανάλια, γιατί τον ψάχνεις; Όλο εξαγγελίες είναι... Την οφειλόμενη συγνώμη από τη νέα γενιά ποιος θα τη ζητήσει, άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητείται και φιλότιμο και πρωθυπουργός και τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η θέση του πρωθυπουργού παίζει ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: