9 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση για το αποτέλεσμα



Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Καιτεζίδη και εύχομαι μια επιτυχημένη για το Δήμο μας θητεία.



Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τον εξαιρετικό αγώνα που δώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες απέναντι σε τέσσερις Δημάρχους και πλειάδα αντιδημάρχων του παρελθόντος χωρίς μηχανισμό με μόνο όπλο το πάθος μας για τον τόπο μας.



Νομίζω πως σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την αυτονομία της πολιτικής. Η προσπάθειά μας, οπλισμένη μόνο με όραμα και ενθουσιασμό κατάφερε να πείσει 1 στους 3 Δημότες να μας στηρίξουν. Να πιστέψουν στην Αλλαγή. Να τολμήσουν. Και τους ευχαριστούμε. Θα τους δικαιώσουμε.



Παρά την στήριξη του Πανελληνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος αποδειχθηκε ότι ήμασταν η νεώτερη και τολμηρότερη πρόταση πανελλαδικά με αποτέλεσμα να μας ψηφίσουν οι προοδευτικότεροι δημότες ανεξαρτήτος κομματικής τοποθέτησης. Να με πιστέψουν άνθρωποι με Ιστορία από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους. Σε αυτούς τους υπεύθυνους δημότες δεσμεύομαι υπεύθυνη εκπροσώπηση. Οι εκλογές τελείωσαν η δουλειά μας όμως ξεκινά. Θα συμπεριφερθούμε ως συμπολίτευση με προτάσεις και συνεργασία σε καθε τι θετικό και ως ριζοσπαστική αντιπολίτευση όπου θίγεται το δημόσιο συμφέρον.



Καλή δύναμη σε όλους
Νυφούδης Νίκος





6 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δήλωση.
    Πήγατε πολύ καλά.
    Εύχομαι καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη να έχετε! Και γερό στομάχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια! Ψηλα τα μανικια και ορεξη για δουλεια (απο οσο βλεπω υπαρχει!) Ελπιζω να σας επιτρεψουν να κανετε οσα ονειρευτηκατε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Niko mou sugxaritiria gia ton omorfo agwna pou edwses alla kai gia to apotelesma!Einai simantiko, to ksereis kai eimai sigouri oti tha to timiseis! Den mporw na min sxoliasw tin epikoinwniaki sou politiki, osi mporesa na parakolouthisw apo to internet, artia, kainotoma, efeuretiki.. eksairetiki kai apotelei protupo gia neous kai palaious upopsifious.
    Ta sugxaritiria mou kai pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήσουν Ψιψινάκης μπορεί και να σάρωνες...

    Καλή δουλειά και την άλλη πενταετία σε βλέπω αντίπαλο του Ψωμιάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: