12 Ιανουαρίου 2011

Προεκλογικό υλικό ή δημοτικό περιοδικό;

Αυτό είναι το Δημοτικό Περιοδικό του (τέως) Δήμου Πανοράματος. Κόστισε 6.600, για τους δημότες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

2 σχόλια:

  1. Ε, να μη παινευτεί λίγο; Τόσος λαϊκισμός πού θα διοχετευτεί; Τόση έπαρση πώς θα φύγει από πάνω του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέκαθεν διαφωνούσα με τους αυτο-διθύραμβους, την αυταρέσκεια και την αλαζονία που φαίνεται σε τέτοιου είδους έντυπα.
    Θέλω να πιστεύω οτι ο κόσμος αποκτά σωστή κρίση και καταλαβαίνει, ωστε κάποτε ... να μπορεί να κρίνει καλύτερα. Εχει αποδειχτεί οτι συχνά ο λαός εχει τιμωρήσει τους μεγαλόστομους, βλέπει το έργο και την προσφορά και τιμωρεί την υπερβολική προβολή ως διαφημιζόμενο προϊόν, "πάρε, πάρε κόσμε, πάρε".
    Αλλες φορές εν αγνοία των ιδίων των προβαλλόμενων, η επιθυμία του εκδότη να "γλύψει" ειναι τόσο διακαής που κάνει ότι μπορεί για να μετατρέψει ενα υποτιθέμενο δημοτικό φύλλο ενημέρωσης, σε προεκλογικό φυλλάδιο του τρέχοντος δήμαρχου.
    Στην περιοχή που ζώ, ο πρώην δήμαρχος προβλήθηκε περισσότερο και απο υποψηφίους τριπλάσιου μεγέθους, το τι ξόδεψε δεν φαίνεται ασφαλώς όλο στην "Διαφάνεια" και ελπίζω κάποιοι να τον καταγγείλουν για υπέρβαση δαπανών, απόκρυψη στοιχείων και παράνομες δοσοληψίες, φοροδιαφυγή κλπ.
    Την ημέρα που θα γίνει αυτό, θα κάνω πάρτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: