13 Οκτωβρίου 2008

Cop on Hot Action.

Όταν η ανικανότητα των dioikhtwn ths astinomias μεταφράζεται σε μια μανία ενοχοποίησης των πολιτών της χώρας και αυτοφορολαγνεία, τότε η κατάσταση αναδεικνύει τη μεταμόρφωση της κοινωνίας σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, που νομοταγείς και παράνομοι μπλέκονται σε ένα κουβάρι αλληλεπίδρασης. Ο νεο-συντηρητισμός και η σεριφοποίηση των αμόρφωτων γαλονάδων δημιουργεί μια φοβερή αναταραχή στην κοινωνία που ούτε αποτελεσματική είναι, αλλά ούτε και συνετή. Η μετά-Πολύδωρα εποχή χαρακτηρίζεται από έναν αχαλίνωτο αυταρχισμό των βαθμοφόρων και μη, αξιωματικών που συμπεριφέρονται στους πολίτες σαν εγκληματίες. Τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει φυσικά και η πολιτεία, που έχει δώσει αυτό το δικαίωμα σε μικρούς δικτατορίσκους γαλονάδες.

Σε μια βραδιά στο αυτόφωρο λοιπόν, έμαθα πού πουλούν ναρκωτικά, πώς μπαίνουν αυτά στη φυλακή, πως η αστυνομία τιμωρεί τους αντιφρονούντες μη ευνοημένους της κοινωνίας αλλά και πως με λίγα ευρώ αγοράζεις τα πάντα μέσα στη φυλακή. Ότι σε δέρνουν 3 μέρες όταν φτάσεις στη φυλακή και σου βάζουν το μισό γκλοπ στον -ξέρεις πού- με την απειλή ότι αν δεν συμμορφωθείς με τους δεσμοφύλακες/άγγελους του τσάρλι, θα σου βάλουν και το υπόλοιπο. Επίσης, έμαθα ότι υπάρχει δουλειά με τίτλο αυτοφοράκιας -και ναι η αστυνομία το δέχεται- μάλιστα ακριβοπληρώνονται και έχουν και σωματείο. Και φυσικά ότι οι αστυφύλακες είναι γαμώ τα παιδιά αλλά τί να κάνεις. Με μεγάλη άνεση στο κελί του κρατητηρίου θα μπορούσα να πάρω ναρκωτικά, μιας και όπως πληροφορήθηκα, υπάρχουν τύποι που μπαίνουν στο κρατητήριο μόνο και μόνο για να πουλήσουν παραμύθα. Ναι το έμαθα και αυτό. Την ηρωίνη τη λένε παραμύθα. Γιατί σε παραμυθιάζει..

Τώρα, για το ότι σε βάζουν στο κελί και μπορεί να σε σφάξουν στον ύπνο σου κανείς δεν νοιάζεται. Επιτέλους, ας ξυπνήσει η πολιτεία. Τα διοικηκά πρόστιμα πώς μπορεί να διώκονται με προσωποκράτηση. Τα πράγματα είναι σοβαρά, το κράτος είναι υπο α-κυβερνησία. Οι πολιτικοί νοιάζονται για την conoma και όσοι δεν το κάνουν, καίγονται. Οι έντιμοι πολιτικοί όμορφα καίγονται..-

13 σχόλια:

  1. καλησπερα,καλη εβδομαδα.
    γνωστα ολα αυτα..
    ναι ο αυτοφορακιας ειναι μια καλη δουλεια,με ευκολο κερδος..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόόόνιααααααα τώρα...
    και δυστυχώς λίγα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έλεγα ότι μένω άφωνος.. αλλά έλα ντε που συμβάινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθες τόσα πράγματα και διαμαρτύρεσαι κι από πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά από όλους μας μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι μας τα προσπερνάμε με τόση άνεση και φυσικά όταν βρεθούμε εμείς με το γκλομπ στον κώλο φωνάζουμε για το κράτος.

    Τελικά είναι ο καθένας για την παρτυ του για την πλειοψηφία και οι λίγοι που βοηθάνε ή είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν χάνονται μέσα στο πλήθος.

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα δεν πιάσαν οι ευχές μας για καλά ξεμπερδέματα;Να τις ξαναπούμε!
    Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαπίλα.
    Καλύτερα να μην τα ξέρεις αυτά να μην στεναχωριέσαι.
    Γιατί, δυστηχώς, αυτά δεν αλλάζουν.
    Μόνο οι πρωταγωνιστές αλλάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας παραλληλος κοσμος που δυστυχως πρεπει να περασεις απο κει για να μαθεις οτι υπαρχει. Οπως και αυτος των νοσοκομειων και παει λεγοντας...
    Τι να πει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. видео порнуха без смс
    бесплатное порно видео вечеринок
    скачать секс со студенткой
    жирные порно
    секс дошкольники

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. [url=http://www.drawingboard.org/blogs/?u=videoseaileen5]Briz Video Joiner 1.10[/url] [url=http://blogs.laverdadigital.com.mx/?u=videoseallannah8]Blaze Music DVD Creator 2.0.3.451[/url]
    Super Video to Audio Converter 5.5.0 DVD X Player Professional 4.1
    http://www.blogportalen.no/blog/?u=videoseadrianna3 Any DVD Converter Professional 3.5.6
    [url=http://www.drawingboard.org/blogs/?u=videoseamethyst7]RZ WMV to DVD Converter[/url] [url=http://www.answerbag.com/profile/1238563]EZ Video iPod Converter[/url]
    Cucusoft Ultimate DVD+Video Converter 7.6.7.5 IVC - Internet Video Converter (Standard)
    http://www.adulthostedblogs.com/?u=videoseannabelle9 Flash Video Downloader YouTube 1.01
    Aimersoft Video Converter 1.1.14
    my icq:858499940385

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Как говорилось на [url=http://www.soki.tv]Soki.TV[/url] Вот возник вопрос,каждый раз проблема. Знакомы не очень давно.
    Когда звонит просто поболтать,узнать как дела, даже в случае в случае если и не занята беседу нужно закруглять через пол часика, по-разному в зависимости от настроения,а молодой человек никогда не прощается первым.В итоге начинаю выдумывать,что скоро уходить-надо собираться или же что-то ещё.
    Как у вас обыкновенно это дело происходит,чтоб молодого человека не задеть и корректно закончить диалог? Не от такого что он неинтересен,а просто так как досаждает болтать,иногда не один час выходит,но всё же..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: