17 Φεβρουαρίου 2011

Ποδήλατα στο μετρό!


"Φίλοι, σήμερα εμείς οι ποδηλάτες χαιρόμαστε γιατί επιτέλους ανοίξαμε την πόρτα του μετρό στο ποδήλατο! Από 1ης Μαρτίου θα επιτρέπεται τις Κυριακές μετά τις 12 το μεσημέρι κ τις Τετάρτες μετά τις 18.00. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Σπύρο Βούγια αλλά και τη διοίκηση της ΑΜΕΛ ΑΕ για τις ουσιαστικές συναντήσεις κ συζητήσεις που είχαμε μαζί τους, μεταφέροντας τους το χρόνιο αίτημα της ποδηλατικής κοινότητας. Ο κ. Βούγιας μάς εξέπληξε με την ταχύτητα των αποφάσεων του κ την ικανότητα του να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών".

4 σχόλια:

  1. Το έμαθα κι εγώ. Είναι όμως αστείο ότι επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα και μόνο σε δύο βαγόνια. Ελπίζω βέβαια να αλλάξει η νοοτροπία και τα ποδήλατα ν αυξηθούν, ώστε να αλλάξει ο σχετικός επιτρεπόμενος αριθμός. Αν και πιο μπροστά πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της επίδειξης και της χρήσης -για όλα- του αυτοκινήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρότεινα να βάζουν τα ποδήλατα στην οροφή των σειρμών.
    Όπως στα παλιά ΚΤΕΛ (αν θυμάστε) δέναμε της αποσκευές πάνω απ' τα λεωφορεία και τις σκεπάζαμε με μουσαμά να μην βραχούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ημίμετρα κοροϊδία. Ελεύθερη χρησιμοποίηση από όλους τους ποδηλάτες χωρίς περιορισμούς ώρας και αριθμού τους ανά συρμό. Αυτή είναι η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουλάχιστον είναι μια αρχή.
    μα έτσι όπως πάνε μπορεί και να το χρεώνουν έξτρα.
    καλημέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: