16 Οκτωβρίου 2011

Το σημειο μηδεν

Οι Ιστορικοί του μέλλοντος θα κρίνουν όλα αυτά που σήμερα βιώνουμε.
Θα κριθούμε όλοι για τη στάση μας και τη διάθεσή μας για αλλαγή.
Δυστυχώς έτσι όπως έγινε η χώρα εχουμε έλλειψη πολιτικών που να έχουν όραμα και να το στηρίζουν. Δεν πιστεύω πως υπάρχει χειρότερο πράγμα απο πολιτικούς που κλαίγονται σαν γυναικούλες μπροστά στους ψηφοφόρους τους.

Και κάτι αλλο: να θυμάστε όλοι πως το πιο ύπουλο πράγμα στην κοινωνία ειναι η αθόρυβη ψηφος. Δεν πα να φωνάζουμε όλοι εμείς. Αυτοί που θα ψηφίσουν τα ίδια πρόσωπα για το Κοινοβούλιο και θα τα εκλέξουν είναι όλοι αυτοι που παραμένουν σιωπηλοί. Δυστυχώς προς το παρόν είμαστε μειοψηφία. Θέλει κόπο η ελευθερία.
Το έζησα τόσο καλά στις δημοτικές εκλογές. Είναι η αλήθεια αλλά και η κατάρα του λαού μας.

Αλλαγή προσώπων χρειαζόμαστε στο Κοινοβούλιο και όχι πολιτεύματος που φωνάζουν μερικοί με μεγάλη ελαφρότητα.

Ας βάλουμε σκοπό κάθε μέρα να αλλαζουμε το μυαλό ενός ανθρώπου.

Έτσι μπορεί και να έρθει μια καλύτερη μέρα. Για να δούμε τώρα...

3 σχόλια:

  1. Αλλαγή προσώπων, αυτό ναι, το πολίτευμα μια χαρά είναι, αυτοί που είναι στην εξουσία το έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζούμε ιστορικές στιγμές. Τώρα αν θα είναι ιστορικής ευκαιρίας ή ιστορικής καταστροφής θα το δείξει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Noμίζω, οτι δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζι σου, ειδικά σε αυτο που λες στην αρχή, αλλα και στο τέλος, να "αλλάζουμε" ... χμμμ οχι ακριβώς αλλάζουμε γιατι δεν ξερω αν εχουμε αυτο το δικαίωμα, αλλα να κάνουμε κάθε μέρα και εναν, να βλέπει πιο καθαρά, να κατανοεί τις καταστάσεις και να δίνει ιδέες και έργο για να αλλάξει αυτο που πρέπει να αλλάξει, ώριμα και ήρεμα.

    Αθόρυβες ψήφους έβλεπα πολύ συχνά στο παρελθόν, μόλις έκανα άνοιγμα πολιτικής κουβέντας, απέφευγαν να συζητήσουν και ψήφιζαν τους ίδιους χωρίς σκέψεις και στενοχώριες γιατι σε λίγο θα έπρεπε να κάτσουν να δούν την Ανίτα Πάνια ... δε γινόταν να στενοχωριούνται να σκεφτούν λίγο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασαν και τους ευχαριστώ: